Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Makowo domek

Adres obiektu Makowo, 14-200 Makowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Jarosław z zoną z Cieszyna
Dodano: 2014-11-07
Pobyt od: 2014-07-06 do 2014-07-16
 
 
    

Spędziliśmy, spokojne i beztroskie dni urlopu. Właściciele domku bardzo mili i uczynni, opis domku zgodny z rzeczywistoscia, jest bardzo czysto i domowo. Już czekamy z zoną na wakacje 2015 przyjedziemy na dlużej. Polecamy wszystkim ten domek.


 
Ada z pod Poznania
Dodano: 2012-07-09
Pobyt od: 2012-07-01 do 2012-07-08
 

witam. ostatnio mieliśmy przyjemność spędzić tydzień wakacji w tym fajnym domku i było super.opis jest naprawde zgodny z rzeczywistością, polecam napewno kazdy będzie zadowolony.cisza i spokój.bardzo dobre warunki na wypoczynek z dzieckiem. właściciele bardzo sympatyczni.


 
MANFRED
Dodano: 2009-05-30
 

SUPER MIEJSCE NA WYPOCZYNEK. POLECAM!!!


 
Andrzej z Lublina
Dodano: 2008-08-12
 

cudownie!!!! a te ptaki jak spiewają!!! cudowne wakacje!! pozdrawiamy i dziekujemy do zobaczenia w następne wakacje.


 
Anka z Londynu
Dodano: 2008-08-12
 

piękny przytulny domek - czyściuteńko az pachnie.Tutaj nawet w deszczowe dni cudownie się śpi i wypoczywa.Do uslyszenia!


 
Artur z rodziną
Dodano: 2008-05-24
 

Idealne miejsce do odpoczynku! Bardzo ładny i zadbany domek w przytulnym otoczeniu. Gorąco polecamy zarówno na wakacje jak i na krótszy pobyt!


 
Mariola z rodziną
Dodano: 2007-08-10
 

To był udany urlop! Ładne miejsce, spokojna okolica, cisza, blisko jeziorko, miejsce do zabaw dla dzieci, Polecamy:)!!!


 
 

Ewelina
Dodano: 2007-05-27
 

witam Spędziliśmy super weekend u Was domek jest bardzo przytulny a okolica przepiękna Idealny odpoczynek gorąco polecam


 
Mikołaj z rodzinką
Dodano: 2006-06-30
 

Pozdrawiamy!!! tydzień w waszym domku przed sezonem był rewelacyjny. Napewno przyjedziemy w następnym roku.


 
rodzina Radziszewskich
Dodano: 2006-01-24
 

bardzo podobało nam się w tamtym roku w was na wczasach. Baaaardzo miło , cisza mogliśmy wypocząć. POLECAM INNYM!!


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Makowo w przewodniku

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Urlop w namiocie, czyli co zabrać na biwak

Aby biwak był przyjemnym i pozbawionym stresu odpoczynkiem, niezbędne jest odpowiednie przygotowanie. Co więc zabrać ze sobą?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie